Vaxö Miljöutbildning

Stockholms län

Information

600616-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Vaxö Miljöutbildning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vaxö Miljöutbildning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som Vaxö Miljöutbildning finns i.

Vaxö Miljöutbildning har varit registrerat sedan 2004-03-19 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vaxö Miljöutbildning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-15.

Vaxö Miljöutbildning är och det finns flera verksamheter i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för Vaxö Miljöutbildning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vaxö Miljöutbildning så kan ni göra det på telefon genom 08-54133549 eller genom brev på följande adress:

Utbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vaxö Miljöutbildning och det är Lindqvist, Erik Lars Olof som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,