virvel art

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vaxholm och virvel art är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och virvel art är ett av dem. Statusen för virvel art är att Bolaget är aktivt.

virvel art är ett Enskild firma och skapades 2007-02-27. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där företaget finns i jobbar för att företag som virvel art ska trivas.

virvel art är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11. I Vaxholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konstnärlig verksamhet med undervisningsuppdrag, projekt och föreläsningar. Arbete som konstnärlig ledare i konstworkshops med i huvudsak miljötema. Arbete som konstnär, produktion och försäljning av verk, projekt, utställningar, konst och teknik- produktion, prototyptillverkning. Formgivning, design och layout av trycksaker och hemsidor samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att virvel art är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-25.

Idag är virvel art och det finns flera företag som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med virvel art så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4814903.

.

De som är på något sätt har med virvel art är Karlsson, Maria Christina Viktoria som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

virvel art har 610917-XXXX som sitt organisationsnummer.