Margaretas Redovisning

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vaxholm och Margaretas Redovisning är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Margaretas Redovisning är ett av dem. Statusen för Margaretas Redovisning är att Bolaget är aktivt.

Margaretas Redovisning är ett Enskild firma och skapades 1994-06-21. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Margaretas Redovisning ska trivas.

Margaretas Redovisning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Vaxholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Författarskap samt tillverkning och försäljning av konsthantverk och textilier jämte därmed förenlig verksamhet, samt bokföring.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Margaretas Redovisning är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Margaretas Redovisning och det finns flera verksamheter som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Margaretas Redovisning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4150766.

.

De som är på något sätt har med Margaretas Redovisning är Drakelid, Kerstin Margareta som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Margaretas Redovisning har 631009-XXXX som sitt organisationsnummer.