NICA Kommunikationsutveckling

Stockholms län

Information

NICA Kommunikationsutveckling är ett av många verksamheter som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som NICA Kommunikationsutveckling finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

NICA Kommunikationsutveckling är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

NICA Kommunikationsutveckling som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1998-02-25. Men sedan 1998-01-01 så har NICA Kommunikationsutveckling varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på NICA Kommunikationsutveckling så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-390513.

Vaxholm arbetar för att verksamheter som NICA Kommunikationsutveckling ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för NICA Kommunikationsutveckling. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Konsultverksamhet med inriktning mot förbättrad kommunikation och konflikthantering inom företag och organisationer.

Firmatecknare för NICA Kommunikationsutveckling är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till NICA Kommunikationsutveckling och det är följande personer, Rönnström, Per Hugo Niclas som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, Murray Karlsson, Suzanne Caroline som är född 1962 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för NICA Kommunikationsutveckling är 640615-XXXX.