Charlotte Wistrand Medical Care

Stockholms län

Information

640620-XXXX är organisationsnummer för företaget Charlotte Wistrand Medical Care. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Charlotte Wistrand Medical Care är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som Charlotte Wistrand Medical Care finns i.

Charlotte Wistrand Medical Care har varit registrerat sedan 1998-10-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Charlotte Wistrand Medical Care så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Charlotte Wistrand Medical Care är och det finns flera bolag i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för Charlotte Wistrand Medical Care är följande:

Vill ni komma i kontakt med Charlotte Wistrand Medical Care så kan ni göra det på telefon genom 08-54137461 eller genom brev på följande adress:

Kliniska läkemedelsprövningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Charlotte Wistrand Medical Care och det är Wistrand, Ingrid Maria Charlotte som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,