Waxholms musikkonsult

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vaxholm och Waxholms musikkonsult är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Waxholms musikkonsult är ett av dem. Statusen för Waxholms musikkonsult är att Bolaget är aktivt.

Waxholms musikkonsult är ett Enskild firma och skapades 1999-12-22. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Waxholms musikkonsult ska trivas.

Waxholms musikkonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29. I Vaxholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Musikproduktion, komposition, utbildning av musiker. Musikaliska framträdanden, frilansmusikerjobb, konsultjobb inom musikranschen, akustiksnickeri, skivproduktion samt förlagsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Waxholms musikkonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14.

Idag är Waxholms musikkonsult och det finns flera bolag som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Waxholms musikkonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Waxholms musikkonsult är Fjellström, Jonas Henrik Andreas som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Waxholms musikkonsult har 640717-XXXX som sitt organisationsnummer.