Inspirationskonsulterna Waxholm

Stockholms län

Information

641130-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Inspirationskonsulterna Waxholm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Inspirationskonsulterna Waxholm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som Inspirationskonsulterna Waxholm finns i.

Inspirationskonsulterna Waxholm har varit registrerat sedan 1999-09-06 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Inspirationskonsulterna Waxholm så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Inspirationskonsulterna Waxholm är och det finns flera verksamheter i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för Inspirationskonsulterna Waxholm är följande:

Vill ni komma i kontakt med Inspirationskonsulterna Waxholm så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsthantverk, miljömedvetenhet samt kurser inom dessa områden.

Det finns olika personer som har en koppling med Inspirationskonsulterna Waxholm och det är Dahl, Nicola Katarina Andrina som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, Johansson Sundius, Lena Birgitta som är född 1960 och har titeln Prokurist,