K.P. Body o Zone

Stockholms län

Information

650327-XXXX är organisationsnummer för bolaget K.P. Body o Zone. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K.P. Body o Zone är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som K.P. Body o Zone finns i.

K.P. Body o Zone har varit registrerat sedan 2000-11-14 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för K.P. Body o Zone så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-09.

K.P. Body o Zone är och det finns flera bolag i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för K.P. Body o Zone är följande:

Vill ni komma i kontakt med K.P. Body o Zone så kan ni göra det på telefon genom 08-6903900 eller genom brev på följande adress:

Massage, zonterapi, öronakupunktur samt försäljning av magnetprodukter i friskvårdssyfte.

Det finns olika personer som har en koppling med K.P. Body o Zone och det är Pettersson, Katarina Elisabet som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,