CS Consulting (CSC)

Stockholms län

Information

Hudvårdskonsult och produktförsäljning, även övrig konsultverksamhet inom hälsa och idrott samt projektledning. Försäljning av hud- och skönhetsprodukter till privatpersoner. Hjälpa mindre och större företag med projektledning. Hjälpa idrottsföreningar och privatpersoner med skridskoteknik och tränings- och hälsoråd.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CS Consulting (CSC) vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Vaxholm så är CS Consulting (CSC) en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 2006-06-09 så skapades CS Consulting (CSC) och verksamheten är har F-skattsedel CS Consulting (CSC) har haft det sedan 2006-06-08.

CS Consulting (CSC) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-06-08

660202-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vaxholm.

Just nu är CS Consulting (CSC) och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med CS Consulting (CSC) så går det att nå dem via telefon på 08-54137354 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom CS Consulting (CSC) är Sellerstrand, Camilla Ulrika som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .