Praecipium

Stockholms län

Information

Praecipium hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där Praecipium finns. I Vaxholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Praecipium tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Praecipium har haft sedan 1998-01-01. Praecipium har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Praecipium så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54176222.

Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Praecipium har idag 670403-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Praecipium

Bolaget skall saluföra finansiell information och publicistiskt material, sälja finansiella- och ledarskapstjänster, bedriva kapitalförvaltning samt bedriva med det ovanstående förenlig verksamhet.

I Praecipium så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Mats Olof som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .