Peter Åkerlunds Åkeri

Stockholms län

Information

670501-XXXX är organisationsnummer för företaget Peter Åkerlunds Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Peter Åkerlunds Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som Peter Åkerlunds Åkeri finns i.

Peter Åkerlunds Åkeri har varit registrerat sedan 2004-04-05 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Peter Åkerlunds Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Peter Åkerlunds Åkeri är och det finns flera bolag i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för Peter Åkerlunds Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Peter Åkerlunds Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 070-7432956 eller genom brev på följande adress:

Lastbilsåkeri, containertransporter.

Det finns olika personer som har en koppling med Peter Åkerlunds Åkeri och det är Åkerlund, Sven Peter som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,