Mårten Lind IT-konsult

Stockholms län

Information

670612-XXXX är organisationsnummer för företaget Mårten Lind IT-konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mårten Lind IT-konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som Mårten Lind IT-konsult finns i.

Mårten Lind IT-konsult har varit registrerat sedan 2006-09-25 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mårten Lind IT-konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-28.

Mårten Lind IT-konsult är och det finns flera bolag i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för Mårten Lind IT-konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mårten Lind IT-konsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Datakonsultverksamhet inom hårdvara, mjukvara och rådgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med Mårten Lind IT-konsult och det är Lind, Sven Ingemar Mårten som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,