Pahleteg Kommunikation

Stockholms län

Information

671129-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Pahleteg Kommunikation. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pahleteg Kommunikation är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som Pahleteg Kommunikation finns i.

Pahleteg Kommunikation har varit registrerat sedan 2005-09-27 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pahleteg Kommunikation så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-01.

Pahleteg Kommunikation är och det finns flera verksamheter i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för Pahleteg Kommunikation är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pahleteg Kommunikation så kan ni göra det på telefon genom 070-5923601 eller genom brev på följande adress:

Föreläsa och därefter leda dialoggrupper kring olika teman. Även konsult inom kommunikation, personlig utveckling och personalfrågor.

Det finns olika personer som har en koppling med Pahleteg Kommunikation och det är Pahleteg, Charlotte Barbro Fredrika som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,