Sleipners Smedja

Stockholms län

Information

680103-XXXX är organisationsnummer för bolaget Sleipners Smedja. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sleipners Smedja är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som Sleipners Smedja finns i.

Sleipners Smedja har varit registrerat sedan 2003-07-10 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-12-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sleipners Smedja så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-12-11.

Sleipners Smedja är och det finns flera bolag i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för Sleipners Smedja är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sleipners Smedja så kan ni göra det på telefon genom 073-6340273 eller genom brev på följande adress:

Hovslageri och smide. Hovvård och skoning av privathästar, inom stuteri och ridsport. Beslagsmide och tillverkning av sjukbeslag, plastning av trasiga hovar och behandling av lättare skador. Försäljning av hovvårdsprodukter och sjukvårdsprodukter till häst. Konsultation inom hästköp, besiktning och skador.

Det finns olika personer som har en koppling med Sleipners Smedja och det är Berenard, Sofia Ulrika som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,