Norrkross Software

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vaxholm och Norrkross Software är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Norrkross Software är ett av dem. Statusen för Norrkross Software är att Bolaget är aktivt.

Norrkross Software är ett Enskild firma och skapades 2006-08-28. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Norrkross Software ska trivas.

Norrkross Software är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-04. I Vaxholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utveckling och försäljning av programvara samt konsultverksamhet avseende system- och programvara.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norrkross Software är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-04.

Idag är Norrkross Software och det finns flera verksamheter som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Norrkross Software så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54139717.

.

De som är på något sätt har med Norrkross Software är Wennerberg, Martin som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Norrkross Software har 700227-XXXX som sitt organisationsnummer.