Hantverksta'n Ilzelite

Stockholms län

Information

710920-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hantverksta'n Ilzelite. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hantverksta'n Ilzelite är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som Hantverksta'n Ilzelite finns i.

Hantverksta'n Ilzelite har varit registrerat sedan 2002-06-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hantverksta'n Ilzelite så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-29.

Hantverksta'n Ilzelite är och det finns flera verksamheter i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för Hantverksta'n Ilzelite är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hantverksta'n Ilzelite så kan ni göra det på telefon genom 08-54132828 eller genom brev på följande adress:

Frilansjournalistik samt hantverksverksamhet såsom vägledning (undervisa) i tex. glasmålning, glasetsning, sömnad, tillverkning av kort, maskinstickning samt försäljning av hantverk, secondhand kläder och leksaker.

Det finns olika personer som har en koppling med Hantverksta'n Ilzelite och det är Filks, Ilze Zilite som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,