Bostadsrättsföreningen Aspsätra

Stockholms län

Information

Bostadsrättsföreningen Aspsätra är ett företag som finns i Vaxholm. I Bostadsrättsföreningen Aspsätra finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Kenneth som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Märta Eva Christin som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, John Irving Emil som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Ewy Karina som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosdahl, Andreas Sune Kristoffer som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Oja, Ove Erland som är född 1946 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Aspsätra så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Aspsätra på telefon 070-4943867.

Att åt sina medlemmar upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Idag är Bostadsrättsföreningen Aspsätra av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Aspsätra är ett av många företag som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Aspsätra innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Aspsätra är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Aspsätra så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Aspsätra har 716417-8530 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.