Tynningöfärjan Ekonomisk Förening TEF

Stockholms län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Vaxholm och Tynningöfärjan Ekonomisk Förening TEF är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Tynningöfärjan Ekonomisk Förening TEF är ett av dem. Statusen för Tynningöfärjan Ekonomisk Förening TEF är att Bolaget är aktivt.

Tynningöfärjan Ekonomisk Förening TEF är ett Ekonomisk förening och skapades 1990-04-09. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tynningöfärjan Ekonomisk Förening TEF ska trivas.

Tynningöfärjan Ekonomisk Förening TEF är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vaxholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Verksamheten ska drivas till ekonomisk nytta för medlemmarna utan begränsning i tiden avseende färdavgifter och turtäthet i föreningens färjetrafik samt övriga medlemsförmåner enligt stadgar och stämmobeslut.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tynningöfärjan Ekonomisk Förening TEF är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Tynningöfärjan Ekonomisk Förening TEF och det finns flera bolag som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Tynningöfärjan Ekonomisk Förening TEF så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54139230.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Lindström, Karl Magnus Edvard.

De som är på något sätt har med Tynningöfärjan Ekonomisk Förening TEF är Hansson, Göran Bertil som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Karl Magnus Edvard som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Pia Ann-Louise som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Annelie Elisabeth som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Backman, Karl Patrik som är född 1963 och har titeln Suppleant, Gollbo, Efwa Christina som är född 1962 och har titeln Suppleant.

Tynningöfärjan Ekonomisk Förening TEF har 716421-2719 som sitt organisationsnummer.