Bostadsrättsföreningen Västra Fredriksberg

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Bostadsrättsföreningen Västra Fredriksberg. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Vaxholm här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Västra Fredriksberg tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Vaxholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Västra Fredriksberg är ej momsregistretat och har organisationsnummer 716421-7304.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-4403010 alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Västra Fredriksberg på följande adress Bredgränd 4, 111 30, Stockholm.

Bostadsrättsföreningen Västra Fredriksberg är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Västra Fredriksberg så sitter följande personer i styrelsen: , , , Arnhult, Ingrid Mia som är född 1969 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.