Bostadsrättsföreningen Gröna Lund i Waxholm

Stockholms län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och andra lägenheter åt medlemmarna under nyttjanderätt för obegränsad tid. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Gröna Lund i Waxholm vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Vaxholm så är Bostadsrättsföreningen Gröna Lund i Waxholm ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 1992-01-13 så skapades Bostadsrättsföreningen Gröna Lund i Waxholm och företaget är har ej F-skattsedel.

Bostadsrättsföreningen Gröna Lund i Waxholm är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

716422-5935 är organisationsnummret för företaget som finns i Vaxholm.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Gröna Lund i Waxholm och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Gröna Lund i Waxholm så går det att nå dem via telefon på 08-54130254 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Gröna Lund i Waxholm är Bäckström, Johan Christer som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Jerling, Britt Louise som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Steiner, Inger Margareta som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Stensils, Klas Thomas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Viktorsson, Eva Britt-Marie som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Creutz, Eva Sofia som är född 1969 och har titeln SuppleantSöderberg, Eva Ulla som är född 1937 och har titeln Suppleant, .