Anders Kronman TRADING

Stockholms län

Information

720819-XXXX är organisationsnummer för bolaget Anders Kronman TRADING. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anders Kronman TRADING är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som Anders Kronman TRADING finns i.

Anders Kronman TRADING har varit registrerat sedan 1997-09-10 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anders Kronman TRADING så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-05.

Anders Kronman TRADING är och det finns flera bolag i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för Anders Kronman TRADING är följande:

Vill ni komma i kontakt med Anders Kronman TRADING så kan ni göra det på telefon genom 08-54179454 eller genom brev på följande adress:

Inrednings- och finsnickerier. Mässmonter-byggnation samt måleriuppdrag.

Det finns olika personer som har en koppling med Anders Kronman TRADING och det är Kronman, Per Anders Mikael som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,