All IT Sverige

Stockholms län

Information

720827-XXXX är organisationsnummer för företaget All IT Sverige. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som All IT Sverige är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som All IT Sverige finns i.

All IT Sverige har varit registrerat sedan 2008-09-09 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för All IT Sverige så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

All IT Sverige är och det finns flera bolag i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för All IT Sverige är följande:

Vill ni komma i kontakt med All IT Sverige så kan ni göra det på telefon genom 010-2121220 eller genom brev på följande adress:

Datakonsult med inriktning på försäljning, utveckling, service och support av datorer, mjukvaror samt datasystem.

Det finns olika personer som har en koppling med All IT Sverige och det är Källman Hultberg, Dan Robert som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,