Kognitiv hälsa J Klein Exner

Stockholms län

Information

Kognitiv hälsa J Klein Exner är ett av många verksamheter som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som Kognitiv hälsa J Klein Exner finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kognitiv hälsa J Klein Exner som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-03-31. Men sedan 2006-01-19 så har Kognitiv hälsa J Klein Exner varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kognitiv hälsa J Klein Exner så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7473626.

Vaxholm arbetar för att verksamheter som Kognitiv hälsa J Klein Exner ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kognitiv hälsa J Klein Exner. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Företaget kommer att tillhandahålla kognitiv rådgivning och handledd psykoterapi till individer samt utbildning och handledning till grupper

Firmatecknare för Kognitiv hälsa J Klein Exner är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kognitiv hälsa J Klein Exner och det är följande personer, Klein Exner, Anna Sigrid Jessika som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Kognitiv hälsa J Klein Exner är 720901-XXXX.