Global Hydrogen Solutions

Stockholms län

Information

Global Hydrogen Solutions är ett av många företag som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som Global Hydrogen Solutions finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Global Hydrogen Solutions är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-10-26.

Global Hydrogen Solutions som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2008-08-14. Men sedan 2006-10-26 så har Global Hydrogen Solutions varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Global Hydrogen Solutions så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7180377.

Vaxholm arbetar för att företag som Global Hydrogen Solutions ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Global Hydrogen Solutions. Det finns flera företag i Stockholms län.

Konstruktion och ombyggnad av fordon för att kunna drivas på vätgas. anläggningar för villabruk för att producera el genom vätgas.

Firmatecknare för Global Hydrogen Solutions är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Global Hydrogen Solutions och det är följande personer, Day, Annika Margareta som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Global Hydrogen Solutions är 740623-XXXX.