Södergren Sailing Gear

Stockholms län

Information

740823-XXXX är organisationsnummer för företaget Södergren Sailing Gear. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Södergren Sailing Gear är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som Södergren Sailing Gear finns i.

Södergren Sailing Gear har varit registrerat sedan 2009-09-09 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-08-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Södergren Sailing Gear så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-09-10.

Södergren Sailing Gear är och det finns flera bolag i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för Södergren Sailing Gear är följande:

Vill ni komma i kontakt med Södergren Sailing Gear så kan ni göra det på telefon genom 070-8747316 eller genom brev på följande adress:

Import och försäljning av sjökläder och segelrelaterade tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Södergren Sailing Gear och det är Södergren, Nils Fredrik som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,