ETFs El&Data

Stockholms län

Information

760317-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ETFs El&Data. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ETFs El&Data är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som ETFs El&Data finns i.

ETFs El&Data har varit registrerat sedan 2002-03-08 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-11-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för ETFs El&Data så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-01.

ETFs El&Data är och det finns flera verksamheter i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för ETFs El&Data är följande:

Vill ni komma i kontakt med ETFs El&Data så kan ni göra det på telefon genom 076-8894715 eller genom brev på följande adress:

Datakonsult med största inriktning på nätverk. Elektriker med inriktning på installation, svagström som starkström. Försäljning av data- och elkomponenter.

Det finns olika personer som har en koppling med ETFs El&Data och det är Friberg, Erik Thorwald som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,