Cuerpo

Stockholms län

Information

Cuerpo är ett företag som finns i Vaxholm. I Cuerpo finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lilja, Erik Mattias som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Cuerpo så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Cuerpo på telefon 08-54133617.

Företaget har som uppgift att konsultera tjänster inom DATA (systemutveckling, programering, datasäkerhet, webbdesign, databaser, support inom data), FOTO (fotografi samt bearbetning inom analog och digitalfoto. Främst inom internet, tidsskrifter och reklam), DYKERI (mindre arbeten, foto och dokumentation samt stöd inom utbildning). Allt inom hälsa, träning personlig träning, sport, friskvård och byggnadsvård trädgård markarbeten.

Idag är Cuerpo av bolagstypen Enskild firma.

Cuerpo är ett av många företag som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Cuerpo innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-08-20 och Cuerpo är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-08-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Cuerpo så är det följande:

Cuerpo har 760618-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.