LINDERHOLM MUSIC PRODUCTION

Stockholms län

Information

LINDERHOLM MUSIC PRODUCTION hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där LINDERHOLM MUSIC PRODUCTION finns. I Vaxholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. LINDERHOLM MUSIC PRODUCTION tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket LINDERHOLM MUSIC PRODUCTION har haft sedan 2006-04-06. LINDERHOLM MUSIC PRODUCTION har funnits sedan och 2006-04-14 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till LINDERHOLM MUSIC PRODUCTION så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0701-446030.

Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

LINDERHOLM MUSIC PRODUCTION har idag 771207-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för LINDERHOLM MUSIC PRODUCTION

Musikuppdrag såsom musikuppträdande, musikundervisning och musik- konsult samt datakonsult såsom dataundervisning, konstruktion av hemsidor och installation av datorer. Försäljning av musikinstrument samt tillbehör.

I LINDERHOLM MUSIC PRODUCTION så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Linderholm, Gösta Hampus Awalov som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .