Mountain Event Europe

Stockholms län

Information

790812-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mountain Event Europe. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mountain Event Europe är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som Mountain Event Europe finns i.

Mountain Event Europe har varit registrerat sedan 2000-06-02 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mountain Event Europe så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mountain Event Europe är och det finns flera verksamheter i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för Mountain Event Europe är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mountain Event Europe så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Tillhandahåller tjänster för bergsguider och genomför events för företag och privatpersoner. Portaldrift på internet där marknadföring och e-handel drivs.

Det finns olika personer som har en koppling med Mountain Event Europe och det är Nilsson, Fredrik som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,