JILA sthlm design

Stockholms län

Information

Scenografi, kostym samt rekvesita, till scenografin förening byggverksamhet, inköp och försäljning av byggvaror. Kostym förenlig handel med kläder och tyger. Rekvisita förenlig handel med rekvisita vid olika scenbyggen, filminspelningar etc. Inköp och försäljning av varor förenlig med ovan angivna områden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JILA sthlm design vars bolagstyp är Enskild firma.

I Vaxholm så är JILA sthlm design ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 2001-12-05 så skapades JILA sthlm design och företaget är har F-skattsedel JILA sthlm design har haft det sedan 2001-12-03.

JILA sthlm design är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-12-03

801109-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Vaxholm.

Just nu är JILA sthlm design och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med JILA sthlm design så går det att nå dem via telefon på 08-54133245 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom JILA sthlm design är Larsson, Jimmy Bernt Einar som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .