Hultberg Fastigheter Handelsbolag

Stockholms län

Information

Hultberg Fastigheter Handelsbolag är en verksamhet som finns i Vaxholm. I Hultberg Fastigheter Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hultberg, Rolf Lennart Gustav som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Propellertjänst Resarö Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hultberg Fastigheter Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hultberg Fastigheter Handelsbolag på telefon 08-54137492.

Fastighetsförvaltning

Idag är Hultberg Fastigheter Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Hultberg Fastigheter Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hultberg Fastigheter Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Hultberg Fastigheter Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hultberg Fastigheter Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Hultberg Fastigheter Handelsbolag har 916403-2907 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.