KRONUDDENS TAXI & CHARTERBÅTAR HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

KRONUDDENS TAXI & CHARTERBÅTAR HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som KRONUDDENS TAXI & CHARTERBÅTAR HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

KRONUDDENS TAXI & CHARTERBÅTAR HANDELSBOLAG är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

KRONUDDENS TAXI & CHARTERBÅTAR HANDELSBOLAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1973-03-01. Men sedan 1980-01-01 så har KRONUDDENS TAXI & CHARTERBÅTAR HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kronudden , 185 32, Vaxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KRONUDDENS TAXI & CHARTERBÅTAR HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54130535.

Vaxholm arbetar för att företag som KRONUDDENS TAXI & CHARTERBÅTAR HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för KRONUDDENS TAXI & CHARTERBÅTAR HANDELSBOLAG. Det finns flera företag i Stockholms län.

Personbefordran mot avgift

Firmatecknare för KRONUDDENS TAXI & CHARTERBÅTAR HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KRONUDDENS TAXI & CHARTERBÅTAR HANDELSBOLAG och det är följande personer, HOLMSTRÖM, EVA CHRISTINA som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Olsson, Lars Holger Axel som är född 1944 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för KRONUDDENS TAXI & CHARTERBÅTAR HANDELSBOLAG är 916403-8847.