BL-Service Bengt Lundgren Kommanditbolag

Stockholms län

Information

BL-Service Bengt Lundgren Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som BL-Service Bengt Lundgren Kommanditbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

BL-Service Bengt Lundgren Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

BL-Service Bengt Lundgren Kommanditbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1973-11-22. Men sedan 1986-01-01 så har BL-Service Bengt Lundgren Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ardennerg. 40 F, 271 37, Ystad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BL-Service Bengt Lundgren Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-73410.

Vaxholm arbetar för att verksamheter som BL-Service Bengt Lundgren Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för BL-Service Bengt Lundgren Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Frilansarbeten inom film och tv, viss reparations- och transportverksamhet samt sömnad

Firmatecknare för BL-Service Bengt Lundgren Kommanditbolag är följande:
; BENGT LUNDGREN ENSAM.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BL-Service Bengt Lundgren Kommanditbolag och det är följande personer, Lundgren, Bengt Olof Kurt Lennart som är född 1944 och har titeln Komplementär, Lundgren, Inga Yvonne som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för BL-Service Bengt Lundgren Kommanditbolag är 916505-0791.