PH ERGO-TEKNIK HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916508-9179 är organisationsnummer för företaget PH ERGO-TEKNIK HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PH ERGO-TEKNIK HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vaxholm som är den kommunen som PH ERGO-TEKNIK HANDELSBOLAG finns i.

PH ERGO-TEKNIK HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1982-06-11 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för PH ERGO-TEKNIK HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

PH ERGO-TEKNIK HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för PH ERGO-TEKNIK HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med PH ERGO-TEKNIK HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Tallholmsv. 13, 185 94, Vaxholm

Försäljning av optiska hjälpmedel samt naprapati- och fysioterapiverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med PH ERGO-TEKNIK HANDELSBOLAG och det är Henricson, Gun Margareta som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Henricson, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Bolagsman,