Kronan Progress Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Vaxholm och Kronan Progress Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kronan Progress Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Kronan Progress Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Kronan Progress Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1987-06-10. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kronan Progress Kommanditbolag ska trivas.

I Vaxholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Forskning och utveckling, handel med och upplåtelse av immateriella rättigheter samt handel med dataprogramvaror.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kronan Progress Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Kronan Progress Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Kronan Progress Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54130100.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Kronan Progress Kommanditbolag är Björkebaum, Hans Erik som är född 1945 och har titeln Komplementär, KRONAN FINANS KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Kronan Progress Kommanditbolag har 916615-3354 som sitt organisationsnummer.