Oxdjupets Verkstäder Handelsbolag

Stockholms län

Information

Oxdjupets Verkstäder Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som Oxdjupets Verkstäder Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Oxdjupets Verkstäder Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Oxdjupets Verkstäder Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1987-06-23. Men sedan 1987-01-01 så har Oxdjupets Verkstäder Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fortv. , 185 41, Vaxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Oxdjupets Verkstäder Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54130322.

Vaxholm arbetar för att verksamheter som Oxdjupets Verkstäder Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Oxdjupets Verkstäder Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Möbelrenovering, försäljning av kuriosa och antikviteter. Konstsmide.

Firmatecknare för Oxdjupets Verkstäder Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Oxdjupets Verkstäder Handelsbolag och det är följande personer, Ekholm, Kristina Charlotta som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Sven Arne Roger som är född 1946 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Oxdjupets Verkstäder Handelsbolag är 916615-4865.