Sprängkraft på Ljusterö Handelsbolag

Stockholms län

Information

Sprängkraft på Ljusterö Handelsbolag är ett bolag som finns i Vaxholm. I Sprängkraft på Ljusterö Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är RUNSÖ, EVA TERESIA som är född 1960 och har titeln Bolagsman, RUNSÖ, KENNETH INGEMAR som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sprängkraft på Ljusterö Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sprängkraft på Ljusterö Handelsbolag på telefon 08-54242456.

Spräng- och laddservice Spräng- och bergsteknik utbildning och rådgivning Markarbeten Besiktning och vibrationsmätning vid sprängning.

Idag är Sprängkraft på Ljusterö Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Sprängkraft på Ljusterö Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sprängkraft på Ljusterö Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-01-15 och Sprängkraft på Ljusterö Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sprängkraft på Ljusterö Handelsbolag så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Sprängkraft på Ljusterö Handelsbolag har 916628-9927 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.