Tynningö Förskola Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Vaxholm och Tynningö Förskola Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Tynningö Förskola Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Tynningö Förskola Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Tynningö Förskola Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1994-10-01. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tynningö Förskola Handelsbolag ska trivas.

Tynningö Förskola Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vaxholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Daghemsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tynningö Förskola Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Tynningö Förskola Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Tynningö Förskola Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54139574.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Tynningö Förskola Handelsbolag är Bergström, Lena Elisabeth som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Kumlin, Gunilla Christina som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

Tynningö Förskola Handelsbolag har 969608-0762 som sitt organisationsnummer.