STERA i Vaxholm Handelsbolag

Stockholms län

Information

STERA i Vaxholm Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där STERA i Vaxholm Handelsbolag finns. I Vaxholm så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. STERA i Vaxholm Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket STERA i Vaxholm Handelsbolag har haft sedan 1996-01-01. STERA i Vaxholm Handelsbolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till STERA i Vaxholm Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Uteke 3, 185 93, Vaxholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-54135049.

Vaxholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

STERA i Vaxholm Handelsbolag har idag 969608-5704 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Ragnar Gustaf Hellgren ensam. är den som för stunden ansvarar för STERA i Vaxholm Handelsbolag

Grävmaskinentreprenad i mindre omfattning Uthyrning av förrådslokaler

I STERA i Vaxholm Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hellgren, Erik Gustaf som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Hellgren, Ragnar Gustaf som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .