Aqua-Life Handelsbolag

Stockholms län

Information

Aqua-Life Handelsbolag är ett av många företag som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som Aqua-Life Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aqua-Life Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Aqua-Life Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-02-02. Men sedan 1996-01-01 så har Aqua-Life Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aqua-Life Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54130928.

Vaxholm arbetar för att företag som Aqua-Life Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Aqua-Life Handelsbolag. Det finns flera företag i Stockholms län.

Import och försäljning av marin- och friluftsutrustning samt småbåtar. Kurser och utbildning med marin- och fritidsfordonsanknytning.

Firmatecknare för Aqua-Life Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aqua-Life Handelsbolag och det är följande personer, Berkey, Thomas Folke som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Chan-Berkey, Siu Kwan som är född 1959 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Aqua-Life Handelsbolag är 969623-5960.