C I Anglevik Handelsbolag

Stockholms län

Information

C I Anglevik Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där C I Anglevik Handelsbolag finns. I Vaxholm så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. C I Anglevik Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket C I Anglevik Handelsbolag har haft sedan 1999-01-01. C I Anglevik Handelsbolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till C I Anglevik Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Källvik , 185 91, Vaxholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

C I Anglevik Handelsbolag har idag 969652-7978 som sitt organisationummer.

Firman teckas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för C I Anglevik Handelsbolag

Konsultverksamhet inom databehandling. Byggnadsverksamhet, trädgårdsarbeten och friskvårdsverksamhet. Tillverkning och handel med textilier och hemslöjd. Handel med begagnade husgeråd, möbler och böcker. Produktion och handel med trädgårdsprodukter och fjäderfä samt därmed förenlig verksamhet.

I C I Anglevik Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Anglevik, Inga-Lill Christina som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Anglevik, Ingvar Gunnar som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .