Sandis Motion Picture Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Framställande av it-produktioner, utbildning samt konsultverksamhet inom it-branschen såsom system- och nätverkslösningar. konsultation pch personaluthyrning inom mediabranschen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sandis Motion Picture Kommanditbolag vars verksamheterstyp är Kommanditbolag.

I Vaxholm så är Sandis Motion Picture Kommanditbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 1999-01-29 så skapades Sandis Motion Picture Kommanditbolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

969656-7438 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vaxholm.

Just nu är Sandis Motion Picture Kommanditbolag och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Sandis Motion Picture Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 08-54060215 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sandis Motion Picture Kommanditbolag är Sandis Consulting Kommanditbolag som är född och har titeln Komplementär, Sandberg, Frida Maria som är född 1980 och har titeln Kommanditdelägare, Wildenberg, Anders Olof som är född 1978 och har titeln Kommanditdelägare, .