Lasse Mellquist Layout Handelsbolag

Stockholms län

Information

969664-0698 är organisationsnummer för verksamheten Lasse Mellquist Layout Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lasse Mellquist Layout Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vaxholm som är den kommunen som Lasse Mellquist Layout Handelsbolag finns i.

Lasse Mellquist Layout Handelsbolag har varit registrerat sedan 1999-11-17 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-06-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lasse Mellquist Layout Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-06-01.

Lasse Mellquist Layout Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för Lasse Mellquist Layout Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Lasse Mellquist Layout Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54132660 eller genom brev på följande adress:
Kullasundsv. 1, 185 37, Vaxholm

Bolaget skall bedriva grafisk formgivning, layout samt tidningsredigering.

Det finns olika personer som har en koppling med Lasse Mellquist Layout Handelsbolag och det är Mellquist Möllerberg, Kristina som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Mellquist, Lars Eric Thomas som är född 1955 och har titeln Bolagsman,