Husaröbröderna Österman Handelsbolag

Stockholms län

Information

Husaröbröderna Österman Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där Husaröbröderna Österman Handelsbolag finns. I Vaxholm så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Husaröbröderna Österman Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Husaröbröderna Österman Handelsbolag har haft sedan 2000-10-23. Husaröbröderna Österman Handelsbolag har funnits sedan och 2001-08-08 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Husaröbröderna Österman Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Husarö 43, 185 99, Vaxholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7493066.

Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Husaröbröderna Österman Handelsbolag har idag 969670-8495 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Husaröbröderna Österman Handelsbolag

Bolaget skall uthyra fritidshus och därmed förenlig verksamhet.

I Husaröbröderna Österman Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Österman, Göran Gustav som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Österman, Nilas Holger som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .