Designgården Stockholm Handelsbolag

Stockholms län

Information

Designgården Stockholm Handelsbolag är ett bolag som finns i Vaxholm. I Designgården Stockholm Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rye, Anna Maria som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Ågren, Karin Elisabet som är född 1978 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Designgården Stockholm Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Designgården Stockholm Handelsbolag på telefon 08-7820804.

Trädgårdsplanering och trädgårdsrådgivning.

Idag är Designgården Stockholm Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Designgården Stockholm Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Designgården Stockholm Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-11-21 och Designgården Stockholm Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-11-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Designgården Stockholm Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Designgården Stockholm Handelsbolag har 969686-1393 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.