Handelsbolag Ericson i Vaxholm

Stockholms län

Information

969698-9640 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolag Ericson i Vaxholm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolag Ericson i Vaxholm är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vaxholm som är den kommunen som Handelsbolag Ericson i Vaxholm finns i.

Handelsbolag Ericson i Vaxholm har varit registrerat sedan 2004-01-30 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolag Ericson i Vaxholm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-11.

Handelsbolag Ericson i Vaxholm är och det finns flera bolag i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för Handelsbolag Ericson i Vaxholm är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolag Ericson i Vaxholm så kan ni göra det på telefon genom 08-54132903 eller genom brev på följande adress:
Hamng. 48, 185 32, Vaxholm

Mässmonterproduktion. Friskvård samt försäljning av hudvårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolag Ericson i Vaxholm och det är Boman Eriksson, Harriet Anna Maria som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Nils Christer som är född 1943 och har titeln Bolagsman,