Nordgren Batteries Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Vaxholm och Nordgren Batteries Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Nordgren Batteries Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Nordgren Batteries Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Nordgren Batteries Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-07-08. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där företaget finns i jobbar för att företag som Nordgren Batteries Handelsbolag ska trivas.

Nordgren Batteries Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Vaxholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning i första hand av batterier och andra handelsvaror såsom inspelningsmedia t.ex. videoband och cd-rom-skivor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nordgren Batteries Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Nordgren Batteries Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Nordgren Batteries Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5254856.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Nordgren Batteries Handelsbolag är Nordgren, John Marcus som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Nylander, Claes Peter Carl som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Nordgren Batteries Handelsbolag har 969711-8470 som sitt organisationsnummer.