Homestagingbolaget Öst Handelsbolag

Stockholms län

Information

Homestagingbolaget Öst Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där Homestagingbolaget Öst Handelsbolag finns. I Vaxholm så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Homestagingbolaget Öst Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Homestagingbolaget Öst Handelsbolag har haft sedan 2005-12-23. Homestagingbolaget Öst Handelsbolag har funnits sedan och 2005-12-23 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Homestagingbolaget Öst Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rindö Hamn, 185 41, Vaxholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7302010.

Vaxholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Homestagingbolaget Öst Handelsbolag har idag 969712-7596 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Homestagingbolaget Öst Handelsbolag

Homestaging och renovering. Värdehöjamde åtgärder inför försäljning av bostadsrätter och hus.

I Homestagingbolaget Öst Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Månberg, Eva Sofie som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Söderberg, Carl Alexander som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .