Juliusberg Växtservice Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Vaxholm och Juliusberg Växtservice Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Juliusberg Växtservice Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Juliusberg Växtservice Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Juliusberg Växtservice Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-10-10. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Juliusberg Växtservice Handelsbolag ska trivas.

Juliusberg Växtservice Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-24. I Vaxholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Uthyrning, försäljning och service av växter, akvarier och dammar till företag och privatpersoner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Juliusberg Växtservice Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-01.

Idag är Juliusberg Växtservice Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Juliusberg Växtservice Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54139314.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Juliusberg Växtservice Handelsbolag är Blixt, Erik Johan som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Lindberg, Kjell Olof som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Malmborg Lindberg, Anna Monica D som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .

Juliusberg Växtservice Handelsbolag har 969713-8882 som sitt organisationsnummer.