Pokershopping in Sweden Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Pokershopping in Sweden Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som Pokershopping in Sweden Kommanditbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Pokershopping in Sweden Kommanditbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-11-02. Men sedan 2006-11-30 så har Pokershopping in Sweden Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till ENGELBREKTSPLAN 1, 114 34, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pokershopping in Sweden Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50002453.

Vaxholm arbetar för att verksamheter som Pokershopping in Sweden Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Pokershopping in Sweden Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Bolaget bedriver verksamhet med inriktning på försäljning av pokertillbehör via internet till privatpersoner och företag samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pokershopping in Sweden Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pokershopping in Sweden Kommanditbolag och det är följande personer, Ounum Tech Kommanditbolag som är född och har titeln Komplementär,

Organisationsnummer för Pokershopping in Sweden Kommanditbolag är 969714-5341.